Home
Portfolio
About Us
Contact
Links
Commercial Industrial RefurbishmentRetail Multi-ResResidential Interiors Other

mccarthy shute road  

Backing onto the hillside of Maleny, this is a house that sits comfortably within its environment.  The house is constructed to appear to float above the ground to overcome the highly reactive nature of the soil. The house is opened up to the expansive views of the Glass House Mountains to the south.  This house has been designed not only to sit unobtrusively within its surroundings but to feel as one with its environment. The materials, colours and landscaping are a simple palette which enhance the environment and do not distract from the magnificent views which are available from all living areas.  

Maleny
Click photos to view

 

 

 

Select project:

Nelson Place
Sunshine Court
McCarthy Shute Road